Skip to main content
0

Kjøpsvilkår

Når du kjøper kunst gjennom marylys.no kjøper du direkte fra kunstneren. Vi mottar din betaling og leveringsinformasjon, utsteder kvittering og mottar eventuelle returer selv. Vi sender så raskt vi klarer og sørger for at du som Kunde skal bli fornøyd.

Betaling
Vi aksepterer alle vanlige kreditt/debetkort: Visa og Mastercard. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon, og alle betalinger håndteres av vår betalingspartner Klarna. Vi tar også imot betaling via Vipps. All kunst på denne siden selges i kunstnerens eget navn. Dermed er salgsprisene i nettbutikken uten mva. Prisene inkluderer en lovfestet kunstavgift på 5%.

Leveranse
Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge. Frakt kommer i tillegg. Som hovedregel sender vi alle ordrer samme eller neste virkedag. Vi bruker Posten på alle utsendinger i Norge. Norgespakken er sporbar og gjelder for pakker innenfor 120x100cm og opptil 35 kg. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Vi tilbyr gratis tidsbestemt hjemlevering til alle våre kunder i Oslo.

Angrerett
Dersom du ønsker å angre på et kjøp foretatt hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet. (jf Angrerettloven § 1). Det betyr at du har som forbruker rett til å gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Ta kontakt med oss på e-post art@marylys.no og gi beskjed om at du ønsker å benytte angreretten. Du vil motta en mail med returskjema og bekreftelse at ordren er innenfor kriteriene for angrerett. Når ordren kommer tilbake til oss vil vi tilbakeføre det innbetalte beløpet eksklusivt fraktkostnader. Det er viktig at du returnerer varene snarest mulig. Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at du selv må bære fraktkostnadene ved retur.

Takk for at du handler hos oss!